139+ Icoane Cu Sfanta Irina

139+ Icoane Cu Sfanta Irina. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm.

Stoc Icoane Vanzare Rapidă Reduceri Oferte Icoane Icoane Pictate Icoane Pe Lemn Foiță De Aur De 24 Kt Foiță De Aur De 22 Kt Matei Schinteie Kornelia Schinteie Makos Makos Art Schinteie

Cel mai bun Stoc Icoane Vanzare Rapidă Reduceri Oferte Icoane Icoane Pictate Icoane Pe Lemn Foiță De Aur De 24 Kt Foiță De Aur De 22 Kt Matei Schinteie Kornelia Schinteie Makos Makos Art Schinteie

Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:

Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.

Sfintii Mucenici Efrem Cel Nou Si Irina Noul Efrem Ienicerul Lui Hristos Curierul Duhovnicesc Si Aliatul Nostru Ceresc Cuvantul Ps Macarie In Duminica A Doua Dupa Pasti 2019 Si Despre Puterea Vindecatoare

Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;.. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.

Cum O Recunoștem In Icoane Pe Sfanta Irina Hrisovalantou Care A Primit Mere Din Rai Doxologia

Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Sfinții Noi Mucenici Rafail Irina Si Nicolae Diaconul Martirizați In Marțea Săptămanii Luminate Ierusalime Ierusalime De Cate Ori Am Voit Să Adun Pe Fiii Tăi După Cum Adună Closca

Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,.. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în …

Sfanta Anastasia Dezleagă O Tanără De Farmecele Făcute De Fostul Logodnic Ganduri Din Ierusalim

Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. . Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm.

Sfanta Irina Crestinortodox Ro

Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina.. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Vladimir Roșulescu Personalități Irina Impărăteasa Imperiului Roman De Răsărit

Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm... Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Diferiți Sfinți Ursutz Gabi Pictura

Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.

Sfanta Mc Irina Eikon

Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în …

Icoana Cu Sfanta Irina Hrisovalanti Icoane Pictate

Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina.

3

În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere... Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon... Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în …

Sfanta Anastasia Dezleagă O Tanără De Farmecele Făcute De Fostul Logodnic Ganduri Din Ierusalim

04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.

5 Mai Sfanta Cuvioasa Irina

Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm.

24 Iulie Sfanta Mucenita Hristina

A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:

Sfanta Irina Hrisovalantou

În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,... A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.

Sfanta Irina Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.

Icoana Parascheva Olx Ro

Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor.

Cumpara Stl Model 3d Icoana Sfanta Irina 2 Stl Model 3d Pentru Cnc Pentru Strung Cnc

Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în …. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în …

Icoana Cu Sfanta Irina Hrisovalanti Icoane Pictate

Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Cauți Icoana Sfanta Irina Alege Din Oferta Emag Ro

În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în ….. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii:

1

Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.

Sfanta Irina Mesagerul Păcii Povestea Muceniței și Rugăciunea Care Trebuie Rostită Dcnews

(5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor... Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în …

Icoana Sport Timp Liber Arta Olx Ro Pagina 12

În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere.

Icoana Cu Foita Argintata Sfanta Irina Icoana Cu Foita Argintata Magazin Articole De Cult

Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în …. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,.

Icoana 907 Sfanta Mare Mucenita Irina Obiecte De Cult

Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. .. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;

Cauți Icoana Sfanta Irina Alege Din Oferta Emag Ro

Pătimirea sfintei mare muceniţe irina.. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Icoană Pe Lemn Sf Irina Din Maghedon Dimensiune 20x26 Cm Naivia

Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii:.. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Diferiți Sfinți Ursutz Gabi Pictura

Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.

Icoana Cu Sfintei Irina Icoane Pictate

A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,.

Icoana Sport Timp Liber Arta Olx Ro Pagina 12

A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. .. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:

Sărbătoare Importantă Pe 28 Iulie Lor Trebuie Să Le Spui La Mulţi Ani Spynews Ro

Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,.

Calendar Ortodox 28 Iulie 2018 Altmarius

Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii:. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:

Sfanta Mucenita Irina Cea Mult Patimitoare Pentru Credinta In Hristos Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Pătimirea sfintei mare muceniţe irina.

Icoana Sfanta Parascheva

Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata... A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm.

Icoana Pictata Pe Lemn Sf Mare Mucenita Irina Mica

Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,.

Sfinții Impărați Ioan Comnenul și Irina Constantinopol și Ucraina 13 August Sfinti Si Icoane

Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete... Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.

Cum O Recunoștem In Icoane Pe Sfanta Irina Hrisovalantou Care A Primit Mere Din Rai Doxologia

Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Viața Sfintei Irina De La Mănăstirea Hrisovalantou Pemptousia

Pătimirea sfintei mare muceniţe irina... Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Tradițiile Romanilor 11 Februarie Sfanta Impărăteasă Teodora știri Botoșani Special Stiri Botosani Ro

Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;.. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina... A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.

Sf Mucenic Trifon Sf Gheorghe Si Sf Mucenita Irina Icoana Romaneasca De Secol 19

Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. . Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm.

Icoană Orthodoxwiki

Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor.

Icoane Sfinta Irina Sfanta Iuliana Sfanta Ecaterina Youtube

Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;

Sfanta Irina Mesagerul Păcii Povestea Muceniței și Rugăciunea Care Trebuie Rostită Dcnews

În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor.

Icoană Pe Lemn Sf Irina Din Maghedon Dimensiune 20x26 Cm Naivia

Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Vladimir Roșulescu Personalități Irina Impărăteasa Imperiului Roman De Răsărit

În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.

Icoana 906 Sfintii Mucenici Rafael Nicolae Si Irina Obiecte De Cult

Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,.

Cum O Recunoștem In Icoane Pe Sfanta Irina Hrisovalantou Care A Primit Mere Din Rai Doxologia

Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete... Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;

Stoc Icoane Vanzare Rapidă Reduceri Oferte Icoane Icoane Pictate Icoane Pe Lemn Foiță De Aur De 24 Kt Foiță De Aur De 22 Kt Matei Schinteie Kornelia Schinteie Makos Makos Art Schinteie

Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;.. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Irina Theodor Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Pătimirea sfintei mare muceniţe irina.. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Sfanta Mucenita Irina Cea Mult Patimitoare Pentru Credinta In Hristos Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm.

Byzantine Christian Iconographer Pictura Bizantina Icoane Poleire Bolos Sfanta Irina Impărăteasa Icoanelor Saint Irina The Empress Of The Icons Sfanta Irina Rămane Model De Curaj și Tărie Intr O Lume

Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere.

Icoana Sfanta Parascheva

În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran.

Icoana Cu Foita Argintata Sf Parascheva De La Iasi Icoana Cu Foita Argintata Magazin Articole De Cult

Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere.

Doxologia Sfanta Mare Muceniță Irina 5 Mai Https Doxologia Ro Sfanta Mare Mucenita Irina Facebook

Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm.

16 Aprilie Sfintele Mucenite Si Surori Agapia Hionia Si Irina

Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran... În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere.

Magazin Crestin Ortodox Icoana Sfanta Irina

Pătimirea sfintei mare muceniţe irina.. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Icoane Ortodoxe 5 Mai Sfanta Mucenita Irina Facebook

Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere.

Icoană Pe Lemn Sf Irina Din Maghedon Miniatură 7x10 Cm Naivia

În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Icoana Cu Foita Argintata Sfanta Irina Icoana Cu Foita Argintata Magazin Articole De Cult

Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.

Icoana 907 Sfanta Mare Mucenita Irina Obiecte De Cult

În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:.. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon.. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:

Icoana Pictata Manual Pe Sticla Sfanta Mare Mucenita Irina Sf Irina 10x9 Cm Emag Ro

Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere.

Cauți Icoana Sfanta Irina Alege Din Oferta Emag Ro

Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Sfânta irina hrisovalant poate fi recunoscută în icoane datorită prezenței următoarelor indicii: În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere.

Icoana Cu Foita Argintata Sf Parascheva De La Iasi Icoana Cu Foita Argintata Magazin Articole De Cult

(5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. În toate icoanele, sfânta irina ține în mână trei mere. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane:.. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Sf Mucenic Trifon Sf Gheorghe Si Sf Mucenita Irina Icoana Romaneasca De Secol 19

Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … 04.04.2021 · sfanta mare mucenita irina ,. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. (5 mai) în vremile acelea, cînd poporul trăia în întuneric şi în umbra morţii, prin închinarea la idoli păgîneşti, a început a străluci lumina sfintei credinţe prin propovăduirea apostolilor. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina.. Pătimirea sfintei mare muceniţe irina.

Sfanta Irina Hrisovalantou Care A Primit Mere Din Rai 28 Iulie Pravila

Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Sfanta irina a fost singura fiica a lui liciniu, rege in cetatea maghedon. A fost inchisa in acest turn, impreuna cu 13 fecioare, o invatatoare cu numele caria si cu apelian, un batran. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Atunci era un împărat cu numele liciniu, care vieţuia în … Pătimirea sfintei mare muceniţe irina. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina.. Icoana sfanta irina, 19 / 25 cm.

Icoana 906 Sfanta Barbara Obiecte De Cult

Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. În cadru oficial, cu garantarea împărătesei irina, lupta împotriva icoanelor a fost condamnată ca fiind erezie, fiind restabilit cultul sfintelor icoane: Cand a implinit sase ani, tatal ei a zidit pentru ea un turn cu multe camere. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie; Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Icoana cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Dimensiunile lucrarii sunt 16 / 16 cm.. Uneori sfânta este îmbrăcată ca o călugăriță simplă, alteori este înfățișată ca stareță cu mantie;

Popular posts from this blog

71 Imagini Cu Icoane De Colorat Proaspat

Rolul Si Structura Guvernului

35 Librarie Net Carti Beletristica Excelent